...מה שחסר בו ביחס לאחיו היקרים יותר היא יכולת הטענת הנתונים על גבי המחשב, מחשב 'אפקט האימון' ורכיב המאמן של סונטו (שני הרכיבים האלה הינם מטכנולוגיות First Beat). בגלל שאני משתמש בגרמין Garmin EDGE 705 לרכיבת האופניים שלי ואני מעלה קבצים דרך שעון דופק זה, אני משתמש בשעון הדופק סונטו Suunto T1C בעיקר עבור אימוני הכושר המשולבים שלי במכשירי כושר שונים, ואין לי באמת צורך באפשרות העלאת הקבצים למחשב מכיוון שאת אלה אעלה באמצעות הגרמין שלי. אך יכול להיות שלך יש צרכים אחרים.
כעת כשאני מבין מהו רכיב אפקט האימון בשעוני הדופק סונטו Suunto T3C ו- סונטו Suunto T4C הלוואי והייתי בוחן אותם בתשומת לב גדולה יותר, אך ככל שאני ממשיך בלוח הזמנים שלי ומתמיד בתכנית המובנית שלי, אין באמת צורך גדול ברכיבים הנוספים הללו.
נראה שרכיבים אלה ובמיוחד רכיב האימון של סונטו אכן עוזרים לבניית תכנית עבורך, ועם זאת זה יכול להיות נחמד אם אתה יכול להרשות זאת לעצמך מבחינה כספית, אחרת תצטרך לעשות זאת בלעדיהם ולנסות ולבנות תכנית לעצמך (זה לא תמיד קל!).
שעון הדופק סונטו Suunto T1C עצמו הינו מכשיר בעיצוב מהוקצע ועד כה הוא מבצע היטב את מה שפורסם שהוא עושה. יש לו תצוגה מעגלית שמראה לך בתצוגה דמויית לוח מחוונים של מכונית היכן נמצא דופק הלב שלך וכמה קלוריות שרפת עד כה. מצאתי את זה מועיל מאוד מכיוון שאני מאמין שאנשים מקבלים טוב יותר מידע בתצוגה אנלוגית מאשר בתצוגה שבה הערכים מיוצגים על ידי מספרים.
בכל מקרה, ביחס לחסרונות, גם הם נמנים כאן ברשימה פשוטה:
להמשך המאמר ניתן להיכנס לאתר שעון דופק
קריאה מהירה של מאות עמודים בשעה הינה יכולת נפלאה המכינה למבחנים באופן אופטימלי ובזמן קצר במיוחד